Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Kihlström avstår V75-finalerna

Foto: Maria Holmén
Foto: Maria Holmén

Örjan Kihlström har haft problem med ryggen under en tid. Nu har han tvingats ta beslutet att även avstå lördagens V75-finaler på Solvalla.

Publicerad:

Ryggen har vållat problem för Örjan Kihlström till och från under en längre tid. I fredags avstod han V75 på Färjestad efter att inte ha känt sig kurant i värmningarna och nu har han tagit beslutet att även inte köra V75 på lördag.
– Nej, jag har precis bestämt mig för att inte köra på lördag. Jag har fortsatt problem med ryggen, säger han.

Under torsdagen var det anmälningar till Solvallas tävlingar kommande onsdag, men där har Kihlström redan nu valt att tacka nej.
– Jag vill inte hålla på och sätta upp mig för att sedan behöva lämna återbud. Nu kommer jag att vänta med att vara tillgänglig som kusk förrän det känns helt bra.

Örjan Kihlström har gått och fått behandlingar, senast under torsdagen, men några vidare framsteg har det inte blivit än så länge.
– Det är bara att hoppas att hjälper, men för tillfället känns det inte som någon större skillnad. Jag kommer att fortsätta få behandling, men det är omöjligt att säga när jag är tillbaka igen.

Örjan Kihlström var uppsatt bakom följande hästar på lördag:
V75-1 – Indoor Voices
V75-3 – Zenit Brick
V75-4 – Titan Brodde
V75-6 – Who's Who
V75-7 – Forecast

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.