Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Kihlström missar Solvalla på nytt: "Vill inte riskera något"

Foto: Lars Jakobsson/TR Bild
Örjan Kihlström står över onsdagens tävlingar på Solvalla. Foto: Lars Jakobsson/TR Bild

Struken på tisdagen och nu även från samtliga uppsittningar på onsdagen och torsdagen. Örjan Kihlström har inte kört lopp sedan derbykvalen på Jägersro och nu är finalerna på samma bana bara dagar bort.

Publicerad:

Det är ryggen som spökar för Sveriges vinstrikaste kusk under året. Smärta tvingade Kihström att lämna återbud till Bergsåkers helgtävlingar, Bjerkes klasselöp på måndagen  samt tisdagen på Solvalla och nu berättar han att han missar fler tävlingsdagar.
– Jag har ställt in både onsdagen på Solvalla och torsdagen i Örebro, säger Kihlström, som hade åtta respektive nio uppsittningar under tävlingsdagarna.

Någon fara för söndagens derbytävlingar på Jägersro förelåg dock inte när Travronden talade med Kihlström på måndagen och det håller han fast vid.
– Nej, då kommer jag köra och jag hoppas kunna göra det redan på lördag. Det är lite med tanke på det som jag har ställt in nu. Jag vill inte riskera att göra något värre.

Örjan Kihlström är uppsatt som kusk till Who's Who i Derbyt och Dibaba i Derbystoet och har dessutom sex styrningar under lördagens tävlingar på Jägersro.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.