Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Kihlströms nya uppdrag

Foto: Micke Gustafsson/Kanal 75
Örjan Kihlström är ny i Svensk Travsports reglementskommitté. Foto: Micke Gustafsson/Kanal 75

Ifjol körde Örjan Kihlström in över 50 miljoner kronor och i år har han nyligen passerat 37-miljonersgränsen. Nu är den rutinerade kusken klar för ett nytt uppdrag – han tar nämligen plats i Svensk Travsports reglementskommitté.

Publicerad:

Örjan Kihlström ersätter Erik Adielsson i Svensk Travsports reglementskommitté vilket Sulkysport var först att rapportera om. Kommittén hade sammanträde nyligen och det kommer således dröja ett par månader innan Örjan Kihlström är med på första träffen.
– Vi behöver ha med någon av de aktiva som har erfarenhet från att köra lopp. Jag fick frågan och valde helt enkelt att ge det ett försök, säger Örjan Kihlström.

Hur beskriver du uppgiften du ska göra?
– Jag vet inte helt och hållet vad det går ut på, men jag antar vi sätter oss ned och diskuterat kring de frågor som kommer upp och sedan tar vi beslut gemensamt. De har haft ett möte alldeles nyligen och om jag inte fattat det helt fel så är det ungefär fyra möten per år.

Vad hoppas du kunna bidra med?
– Först och främst min erfarenhet från travet som jag samlat på mig genom åren.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.