Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Kolgjini handlade i Caen

Foto: Thomas Blomqvist/TR Bild
Lutfi Kolgjini och Joke Face. På torsdagen köpte Kolgjini en halvbror till derbyvinnaren. Foto: Thomas Blomqvist/TR Bild

Efter två ljumna dagar ökade priserna på auktionen Ventes de Trotteur de Caen. På torsdagen ropades 15 hästar in för femsiffriga eurobelopp och en av dem var en halvbroder till Joke Face.

Publicerad:

Hamilton d'Am, som är en hingst efter Bold Eagle, köptes av Lutfi Kolgjini för 23.000 euro. Den prislappen gjorde honom till kvällens fjärde dyraste häst. Mest kostade Harkonnen (e. Ouragan de Celland) som ropades in för 48.000 euro.

Ytterligare ett svenskköp gjordes under torsdagen. Tim Sjöberg köpte Hamilton Fligny (e. So Lovely Girl) för 2.800 euro. Auktionen i Caen fortsätter på fredagen och återupptas sedan om knappt två veckor. Totalt säljs det hästar i dagarna nio.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.