Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"Kom till dukat bord"

Foto: Mikael Rosenquist/TR Bild
Day Or Night In vann L.C. Peterson-Broddas Minne för andra året i rad. Foto: Mikael Rosenquist/TR Bild

Luckan uppenbarade sig för Day Or Night In genom sista sväng – och sjuåringen kopplade enkelt greppet om segern och biljetten till Olympiatravet.

Publicerad:

Day Or Night In (e. Muscle Hill) blir fjärde hästen klar för Olympiatravet. Från rygg på ledaren ordnade han till sist en säker seger i den andra deltävlingen, tillika L.C. Peterson-Broddas Minne, som avgjordes på Jägersro. När dödenstravande Rajesh Face galopperade i sista sväng fick Day Or Night In luckan och han kom till sist i mål på 1.11,4a/2140 meter.
– Det är härligt att ha en sådan duktig son som kan ställa hästarna i ordning. Jag kom till dukat bord. Vi hade bestämt oss för att försöka snuva Racing Mange på ledningen, men det gick inte och då fick vi snabbt ändra till plan b. Tempot hölls uppe och vi fick det verkligen serverat, säger Peter Untersteiner.

Day Or Night In vann närmast före stallkamraten Cyber Lane och Racing Mange.

Milligan's School, Propulsion, Bahia Quesnot och Day Or Night In är klara för Olympiatravet.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.