Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Kriteriefinalist till Redén

Foto: Maria Holmén/Thomas Blomqvist/Malin Albinsson/TR Bild
Daniel Redén (till höger) har köpt Valley Brodde av Lennart Ågren och SRF Stable. Foto: Maria Holmén/Thomas Blomqvist/Malin Albinsson/TR Bild

Daniel Redén har köpt häst av Lennart Ågren. En tidigare kriteriefinalist närmare bestämt.

Publicerad:

Den sexårige valacken Valley Brodde (e. Ready Cash) har bytt regi – och ägare. Daniel Redén har tillsammans med dottern Jacqueline och vännen Thomas Hedlund köpt hästen av SRF Stable. 
– Vi har gjort det som en kompisgrej. Han kommer att få träna på nu och sedan får vi se hur det går. Hästen har gjort det jättebra, men det viktiga är att vi runt hästen ska ha kul ihop. Jag hoppas att han ska kunna komma till start i höst, säger Daniel Redén.

Valley Brodde kvalade som treåring in till Kriteriet där han slutade oplacerad. Samma år blev han femma i Breeders Crown för treåriga hingstar och valacker. Som fyraåring var hans främsta merit en andraplats i Margaretas Tidiga Unghästserie bakom Policy Of Truth. Han har tagit sex segrar på 41 starter och tjänat 883.200 kronor.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.