Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Lämnar Bollnäs för Bergsåker

Foto: LEIF NORBERG/ALN
Mikael M Andersson ska bli Bergsåkerstränare igen. Foto: LEIF NORBERG/ALN

Mikael M Andersson, tränare vid Bollnästravet, ska flytta till Bergsåker.

Publicerad:

Mikael M Andersson, 39 år, har varit proffstränare sedan i början av 2008. När han tog ut sin proffslicens hade han Bergsåker som hemmabana, men flyttade i slutet av 2011 till Bollnäs. Nu är han på väg tillbaka till Bergsåker.
– Förhoppningsvis går flytten vid månadsskiftet eller åtminstone under april månad. Det hänger lite på när jag hittar bostad, säger Mikael M Andersson och berättar om huvudanledningen till flytten.
– Min sambo ska börja plugga och förutsättningarna är bättre i Sundsvall än i Bollnäs. Med tanke på att vi har småbarn är det praktiskt bättre för oss att bo i Sundsvall. Jag har trivts bra i Bollnäs så det har inget med det att göra.
Andersson kommer att ha hästarna i ett stall inne på Bergsåker.
– Jag kommer få med mig de sex hästar jag har i träning nu och förhoppningsvis kan det komma in ett par till i träning. Det är bra förutsättningar att träna häst på Bergsåker som också ligger bra till med flera banor inom rimligt avstånd, säger Mikael M Andersson.  
 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.