Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Laura Myllymaa död

Foto: TR Bild
Laura Myllymaa. Här med sambon Christian Fiore och hästen Othala. Foto: TR Bild

Laura Myllymaa är död.
Proffstränaren blev 37 år gammal.

Publicerad:

Beskedet kom under måndagen. Laura Myllymaa, med finska rötter, har länge varit verksam i den svenska travsporten. Hon skötte bland annat om det framgångsrika stoet Cash Crowe under sin tid som anställd hos Petri Puro. Hon ansvarade även för Elitloppshästen D.D.’s Hitman på samma arbetsplats.

1 december 2018 blev hon proffstränare och var hemmahörande på Halmstadtravet. Nyårsafton samma år vann hennes Othala på V75. 

Under gårdagen bekräftade Halmstadtravet hennes död efter att ha varit i kontakt med familjen, som önskar ro i denna svåra stund. 

Travronden var i kontakt med Halmstadtravets vd och sportchef Jan-Olof Molin under måndagskvällen.
– Det har varit en sorglig och jobbig dag för alla inblandade och vi är chockade och ledsna. Jag har varit i kontakt med Lauras närmaste, mina och Halmstadtravets tankar går till dem i denna svåra tid, säger Jan-Olof Molin.

Laura Myllymaa blev 37 år gammal. 
 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.