Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"Lite enklare motstånd"

Foto: null
Madsen efter tidigare V75-seger.

Thomas Madsen från Kalmar gör resan till Halmstad med två V65-hästar. Han har följande att berätta om dem.

Publicerad:

Först ut är Hekate Sund i V65-1 som varit ute i tuffa gäng på sistone. Hon tillhör de betrodda bakom favoriten. 

– Allt verkar bra med henne. Hon satt fast med krafter kvar senast, så prestationen var bättre än resultatet. Hästen har höjt sig några snäpp i år och jag hoppas det fortsätter på den inslagna vägen. Motståndet ser kanske lite enklare ut än på sistone och det borde vara en bra platschans. Hon hänger ner lite i sista sväng, så det kan vara ett litet minus med bakspåret. Hon brukar vakna till när hon får ny kusk och det blir därför intressant med Jepson idag. Det blir barfota runt om, helstängt huvudlag, men vi tar bort jänkarvagnen, säger Thomas Madsen. 

 

J.A.Connie Bell i V65-6 tillhör skrällskaran. 

– Var jag lite besviken på henne senast direkt efter loppet, men Kim sa att hon inte riktigt fick fäste, så det fanns en förklaring. Gången innan galopperade hon, så det kan ha fattas lite i henne i förra starten med tanke på det. Jag tror på en bra insats idag och med klaff kan det vara en platschans. Hästen är lite underskattad och jag hoppas poletten trillar ner ordentligt snart, säger Thomas Madsen. 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.