Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Lövgren ersätter Sjunnesson efter ägarönskemål

Foto: MARTIN LANGELS/ALN
Foto: MARTIN LANGELS/ALN

Jörgen Sjunnesson gör comeback på tävlingsbanan på Jägersro i kväll.
Bland annat skulle han ha kört Veijo Heiskanens Bacan Degato, men så blir det inte då ägarna haft önskemål om en annan kusk.

Publicerad:

Sedan en tid tillbaka har Jörgen Sjunnesson varit fri att tävla efter att avstängningen från Svensk Travsport upphävts av licenskommittén. I kväll sker comebacken på allvar då han är uppsatt på ett antal hästar från Veijo Heiskanens stall, däribland Bacan Degato som ägs av bland annat trav-tv-medarbetaren Patric Skoglund.

"Bästa tillgängliga kusken"
– Jag tänker på mina hästars bästa, han gör det väldigt bra och har bara varit trevlig och snäll mot mig och mitt stall, säger Veijo Heiskanen som fortsätter:
– Sedan har väl saken oftast två sidor också, det har väl varit en ganska ensidig rapportering kring det hela. Han är det bästa alternativet i samma kuskkategori som jag tillhör.
Vid Travrondens kontakt med Heiskanen hade han inte haft kontakt med ägarna men förstod om det skulle finnas synpunkter.
– Jag har inte fått några synpunkter, men om det skulle bli fallet så får jag självklart tillgodo se dem. Jag hoppas att ägarna litar på mitt omdöme att använda den bästa tillgängliga kusken.

Kort senare kuskändrades Bacan Degato från Jörgen Sjunnesson till Joakim Lövgren
– På grund av de uppgifter som kommit fram till oss gällande uppsatt kusk så har vi valt att göra en kuskändring den här gången, meddelar ägargänget Molle i Hudik HB genom delägaren Patric Skoglund.

 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.