Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Makethemark till Norge

Foto: Lena Emmoth/TR Bild
Makethemark slutade trea i Elitloppet. Nu jagar han en storseger i Norge. Foto: Lena Emmoth/TR Bild

Trea i Elitloppet, tvåa i Norrbottens Stora Pris och härnäst väntar ännu ett storlopp för Makethemark. På norsk mark den här gången. Kan Petri Salmelas stjärna sätta pricken över i:et i Ulf Thoresen Grand International?

Publicerad:

Grupp I-löpningen körs på Jarlsbergs travbana utanför Tönsberg söndagen den 7 juli. 750 000 norska kronor väntar till vinnaren och den segerchecken ser ut att locka ett högklassigt startfält.

Sedan tidigare hade representanterna för Vitruvio och Ringostarr Treb tackat ja och nu är ytterligare två deltagare klara, rapporterar Trav og Galopp-Nytt. Hästarna i fråga är Makethemark och norske femåringen Gretzky B.R.

TGN skriver vidare att norskfödde Chief Orlando, som numera finns i Finland, också har fått en inbjudan. En inbjudan som kretsen runt hästen ännu inte svarat på.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.