Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Melanders talang infriade förväntningarna

Foto: TR BILD
Marcus Melander kunde räkna in en tränarseger på torsdagen när Muscle Playmate (e. Muscle Hill-Lima Playmate) vann på Harrah's Philadelphia. Foto: TR BILD

Marcus Melanders Muscle Playmate går från klarhet till klarhet. På torsdagen kom tredje segern på fjärde starten via 1.12,5a/1609 meter på Harrah's Philadelphia. 

Publicerad:

Den treåriga Muscle Hill-dottern tränades i fjol av Åke Svanstedt utan att starta och kom till Marcus Melander tidigare i år. I april blev det seger direkt i tävlingsdebuten och Muscle Playmate har fortsatt på den inslagna vägen. Torsdagens triumf på Harrah's Philadelphia var hästens tredje på fyra starter.

Tim Tetrick skötte tömföringen och det favoritspelade ekipaget låg kvar i tredje invändigt till 400 meter kvar. Efter att ha följt med i andraspår en bit satte Tetrick in slutstöten på upploppet och med en bra spurt avgjorde Muscle Playmate relativt enkelt sista biten, med en längd till godo på tvåan över mållinjen. Tiden i mål blev 1.12,5a/1609 meter och belöningen var 7000 dollar. 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.