Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Niskanen och Lebourgeois till sjukhus

Foto: Thomas Blomqvist/TR BILD
Foto: Thomas Blomqvist/TR BILD

I dagens åttonde lopp på banan i Le Mans var olyckan framme – och två kuskar har förts till sjukhus till följd av olyckan.

Publicerad:

Tre ekipage var inblandade i den kraftiga olyckan på banan i Le Mans, i nordvästra Frankrike.

Värst i smällen gick det för toppkusken Yoann Lebourgeois och Jarmo Niskanen.

Båda är förda till sjukhus.

– Jarmo var medvetslös en kort stund efter olyckan, men återfick medvetandet snart. Han hade smärtor i bröstkorgen och är förd till sjukhus för kontroll. Hästen klarade sig utan skador, hälsar uppfödaren och hästägaren Jerome Guillaume-Barry.

För den tredje kusken som var med i olyckan, Adrien Ernault, ska det hela ha gått desto bättre. Han kunde enligt Equidia.fr gå för egen maskin från olycksplatsen.

Equidia rapporterar att Yoann Lebourgeois klagade på kraftiga smärtor i sina armar då han fördes till sjukhus, men hans agent Edith Goetz meddelar att ingenting är brutet, men att han däremot drabbats av skador på ögon och näsa, på grund av glasögonen.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.