Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Ny ATG-app snart här

Foto: THOMAS BLOMQVIST/KANAL75
ATG lanserar snart en ny app Foto: THOMAS BLOMQVIST/KANAL75

En helt ny app från ATG är på väg - där speltjänsten och livesändningarna kommer att vara förbättrade.

Publicerad:
Just nu arbetar ATG fram en ny app som inom kort kommer att lanseras i App Store och för Anroid. Appen ska heta ATG Live och kommer att vara bättre utformad för mobila plattformar än vad nuvarande app är, som bygger på ATG:s hemsida.
 
– Exempelvis kan du ha den rörliga bilden mycket närmare än vad vi har på hemsidan. Man kan swipea och sånt smidigare och mer lättanvänt. Det är det optimala livespelsfönstret, samtidigt som du har nära till startlistan, säger ATG:s vd Hans Skarplöth, till Expressen.
 
Förutom förbättrad livekvalité ska spelfunktionen vara bättre i den nya appen. När spelare följer loppen live kommer spelen att vara enklare att lägga till, enligt Skarplöth. Förhoppningen är att applanseringen är klar till Elitloppshelgen 27-29 maj.
ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.