Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Ny chef på Hagmyren

Foto: Micke Gustafsson/TR Bild/Privat
Foto: Micke Gustafsson/TR Bild/Privat

En gammal bekant får en ny roll på Hagmyren. Mats Sahlén tillträder som arenaansvarig för banan nästa år.
– Vi är glada över att kunna jobba framåt tillsammans med honom, säger Norra Hälsinglands Travsällskaps ordförande Kjell Persson.

Publicerad:

Mats Sahlén har tidigare varit sportchef på flera banor, däribland just Hagmyren. De senaste åren har han hjälpt till med det sportsliga på den nygamla arbetsplatsen och nu blir han alltså arenaansvarig där.
– Arvet att förvalta och utveckla travsporten bär ett stort ansvar. Vi ser att utvecklingen för svensk travsport är mycket spännande att följa. Att då på nära håll få vara med att leda Arena Hagmyren mot utmanande och attraktiva mål blir lika spännande, säger Sahlén i ett pressmeddelande.

– Jag skickar ett tack till styrelsen i Norra Hälsinglands Travsällskap och ett särskilt till Lennart Wilhelmsson och Mattias Frick som är en stor anledning till att Hagmyren nu kan visa upp en anläggning och ekonomi som gör det möjligt att ha en stark framtidsinriktning.

Den 28 mars arrangerar Hagmyren sin första tävlingsdag under 2020. Då ska Sahlén vara i gång på sin nya post.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.