Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Nytt ljus över Axevalla

Foto: Malin Albinsson/TR Bild
Mellby Free vann Stochampionatet, Axevallas största lopp, 2018. Foto: Malin Albinsson/TR Bild

Axevalla gör en satsning i mångmiljonklassen. Under första halvan av 2019 kommer banan byta ut banbelysningen.
– Detta är ett stort och viktigt steg mot framtiden i den utvecklingsresa vi just startat, säger banans vd Roger Moström.

Publicerad:

Axevalla travbana och Västergötlands travsällskap investerar i ny belysning för nio miljoner. Den nyheten presenterades via ett pressmeddelande under fredagen. Förutom ny belysning över tävlingsovalen kommer man också att sätta upp ny belysning över stallbacken.
– Det känns fantastiskt skönt att vi kan kvalitetssäkra vår verksamhet ytterligare, att kunna ge våra aktiva bättre förutsättningar, förbättra säkerheten och samtidigt höja kundupplevelsen på plats. Detta är ett stort och viktigt steg mot framtiden i den utvecklingsresa vi just startat, säger Axevallas vd Roger Moström i pressmeddelandet.

Investeringen beräknas kosta nio miljoner kronor och är den största som Axevalla gjort på flera år. Arbetet ska vara klart i god tid innan Stochampionatet som i år avgörs söndagen den 21 juli.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.