Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Photo Lavec vann Jarlsberg Grand Prix

Foto: HANOLD/ALN
Per Oleg Midtfjeld vann Jarlsberg Grand Prix tillsammans med Photo Lavec. Foto: HANOLD/ALN

Under fredagskvällen avgjordes Champion Jarlsberg Grand Prix, vilket är Norges motsvarighet till Sprintermästaren. Vann gjorde Photo Lavec med kusk Per Oleg Midtfjeld och det på ett överlägset sätt.

Publicerad:

I försöket fick Photo Lavec (e. S.J.’s Photo) se sig slagen av El Diablo B.R, men precis som i svenska Sprintermästaren var det ombytta roller i finalen av Jarlsberg Grand Prix. Med spår tre bakom bilen tog Photo Lavec ledningen och kunde från spets vinna enkelt och på ett imponerande sätt. Vinnarekipaget gled i från fältet vid tusen meter och i sista sväng var det flera längder ner till konkurrenterna som höll in i mål. Segertiden klockades till 1.12,0a/1.609 meter och 300.000 norska kronor låg i vinstpotten. Segern var Photo Lavecs tredje för året och även snabbaste tiden. Två slutade El Diablo B.R följt av Greyhound d’Estino.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.