Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"Planen är att ge järnet in i första sväng"

Foto: Mia Törnberg/Travronden
Sylvester D.K. siktas mot ledningen i V86–1. Foto: Mia Törnberg/Travronden

Spetskörningen i V86–1 är ytterst intressant. En av huvudpersonerna i loppet är Peter H Sjöberg som kör Sylvester D.K.

Publicerad:

Det väntas rejäl körning i inledningen av V86–1. Peter H Sjöberg som sitter upp bakom Marcus Lindgren-tränade Sylvester D.K. kommer att sätta allt på ett kort när bilen släpper fältet och hoppas ta sig förbi invändige Vivo Per Lei.
– Det ser bra ut kring Sylvester. Han har fått ett bra spår och motståndet är väl åtminstone inte värre än det han mött på sistone. Det är svårt att säga vad som händer från start, min häst öppnar lite ojämnt, men om han öppnar så pass bra som han kan är planen att ge järnet in i första sväng och försöka ta oss förbi ettan. Gör vi det så kör vi självklart i ledningen, säger Peter H Sjöberg som meddelar att hästen kommer att gå med exakt samma utrustning som på Solvalla senast.

Ni har också British Steel i samma lopp, tankar där?
– Han söker formen, men tränar bra. Skulle det bli högt tempo på loppet tror vi att han kan vara med som trea, fyra. Inga ändringar planerade.

Stallet har också en tredje häst till start inom V86. Marcus Lindgren kör Pokemon Ås från spår tre i den femte avdelningen.
– Det är en trevlig häst som har gjort det bra hela året. Han har haft mycket otur med spåren så vi är nöjda att han äntligen fått ett bra läge. Det är ingenting som tyder på att han inte är med och krigar där framme även denna gång. Hästen har fin kapacitet för klassen och är vår absolut bästa chans för kvällen, säger Peter H Sjöberg.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.