Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Planen för On Track Piraten

Foto: Micke Gustafsson/ALN
On Track Piraten tar sikte mot Olympiatravet. Foto: Micke Gustafsson/ALN

En av landets mest folkkära hästar, On Track Piraten, ståtar med sju raka segrar. Under onsdagen berättade tränaren Hans R Strömberg om hur han planerar att matcha honom framöver.

Publicerad:

On Track Piraten (e. Kool du Caux–Monrovia) har i skrivande stund sju raka segrar. Hästens tränare Hans R Strömberg har länge pratat om att ett av årets stora mål är Olympiatravet som körs på Åby i slutet av april. Under onsdagen berättade Rättviktränaren om hur han planerar att matcha hästen fram till dess.

Planen är att ta ut hästen i gulddivisionen i Eskilstuna den 25 februari och väl där kvala in till det aktuella meetingets finaler som körs på Solvalla den 1 april. Ett lopp som, förutom V75-final, också är den första uttagningen till Olympiatravet. Detta berättade Hans R Strömberg i ATG-Live under onsdagen.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.