Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Polisanmälan läggs ner

Foto: MIA TÖRNBERG
Anna-Maria Öberg slipper civilt åtal. Foto: MIA TÖRNBERG

Polisen väljer att inte inleda någon förundersökning med anledning av Ljustorpsamatören Tomas Andemyrs polisanmälan mot Anna-Maria Öberg efter incidenten på Dannero den 21 september.

Publicerad:

Det här skriver Sundsvall Tidning på sin hemsida. Anna-Maria Öberg fick beslutet om den nedlagda polisutredningen under torsdagen. Från beslutet går det bland annat att läsa: ”Uppgifterna i ärendet ger inte anledning att anta att brott som hör under allmänt åtal har förövats. Motivering: det förfarande som anmälts är inte brottsligt."
Travronden berättade redan i torsdags att Anna-Maria valt att ta hjälp av advokaten Staffan Uvabäck för att överklaga den avstängning på nio månader som beslutades av Svensk Travsport. Nästa instans blir Överdomstolen och ett beslut där förväntas under första halvan av november.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.