Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Premiär för ATG:s nyhet kring V75-värdet

Idag, lördag, är det premiär för ATG:s nya sätt att redovisa värdet på V75. Tidigare har du som spelare bara kunnat se det eventuella värdet inför den sista avdelning på spelformen. Nu blir det annat – bolaget kommer att redovisa eventuellt värde redan inför V75-2 och framåt.

Publicerad:

Tidigare har du som spelare bara kunnat se eventuell utdelning inför den sista avdelningen på streckspelen. Från och dagens V75-omgång på Umåker kommer dock ATG med en nyhet. Nu kommer det att gå att se det kommande värdet inte bara inför det sista loppet, utan redan inför den andra avdelningen och framåt. Det samma gäller även söndagens omgång av Grand Slam 75.
– Vi har löpande dialog med våra spelare för att testa idéer och fånga deras önskemål. Funktionen ”Värde om häst X vinner” listades som mest efterfrågad i en undersökning mot ett urval av spelare för någon månad sedan. Vi ser att många spelare uppskattar att följa loppen på ATG.se och vi inför nu möjligheten att i startlistan följa aktuella värden inför varje avdelning, vilket gör att man under hela tävlingen kan se vilket resultat som är bäst för det egna spelet, säger Thomas Bertilsson, PR-chef på ATG.

Kommer ni fortfarande att visa en stjärna vid värde över 200.000 kronor?
– Ja.
 
Kommer detta även på övriga spelformer – i så fall när?
– Vi planerar att införa det för återstående produkter (V4, V5, V65 samt V64) redan under nästa vecka.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.