Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Rekordförsäljning på Valla

Foto: Maria Holmén/TR Bild
Readly Express vid sin seger i försöket till Elitloppet. Foto: Maria Holmén/TR Bild

På måndagen släpptes biljetterna till Elitloppet 2020 – och det slutade med rekord i hur snabbt biljetterna till Kongressen gick iväg.

Publicerad:

Biljettsläppet till Elitloppet har blivit en modern klassiker – och intresset är minst sagt stort. Inför 2020 års lopp blev det nytt rekord sett till hur snabbt biljetterna såldes till söndagen på Kongressen. Biljetterna var slut på två minuter och 15 sekunder.
– Det har varit lite struligt med Bistrobokningen och det är något vi vill be om ursäkt för. Men där är försäljningen igång igen sedan ett par minuter, säger Jörgen Forsberg, vd på Solvalla.

Forsberg kan dock glädja sig åt stort intresse i övrigt.
– Kongressen till söndagen tog slut på två minuter och 15 sekunder. Till lördagen gick det väl ungefär fyra minuter. Summa summarum har det varit en bra försäljning. Men det finns fortsatt goda möjligheter att få bra platser till elitloppshelgen. Sedan kan vi sälja hur mycket som helst av de lösa biljetterna. Det får vi inte glömma bort, säger Jörgen Forsberg.

Elitloppet avgörs i år söndagen den 31 maj.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.