Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Seger för Marion Marauder

Foto: MIA TÖRNBERG/TRAVRONDEN
Marion Marauder vann i Chester på söndagen. Foto: MIA TÖRNBERG/TRAVRONDEN

Årets första start resulterade i årets första seger. Marion Marauder inledde tävlingssäsongen på bästa sätt i The Great Northeast Open Series på Harrah's Philadelphia.

Publicerad:

Delar av den äldre nordamerikanska eliten möttes i Chester på söndagen. Ett förstapris på 15.000 dollar fanns att tävla om och nog blev det tävling allt. Inte minst från början då Fearless Man kördes till och fick överta ledningen från Opulent Yankee.

Bara för att få Crazy Wow över sig och drygt halvvägs in i loppet tog denne över kommandot efter en utdragen körning. Där bakom bidade Scott Zeron sin tid. I ingången till sista sväng gav han Marion Marauder (e. Muscle Hill) marschorder och ekipaget nådde sedan upploppet i klar ledning.

Hästarna som duellerat om ledningen hade inte något med segerstriden att göra. I stället bjöd Melady's Monet hårdast motstånd till Triple Crown-vinnaren från 2016. Den senare höll dock Melady's Monet på behörigt avstånd och vann säkert på 1.09,7a/1.609 meter.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.