Sveriges ledande travtidning
ANNONS

”Silje” mot Solvalla

Foto: OLA WESTERBERG/TRAVRONDEN
Lannem Silje såg fin ut på Biri och är klar för Elitkampen. Foto: OLA WESTERBERG/TRAVRONDEN

”Silje” är mot alla odds tillbaka igen - och ska till Solvalla!

Publicerad:

Det blev visserligen ”bara” en andraplats, men det var ändå en fröjd att se Lannem Silje (e. Åsajerven) på Biri. Hon satt fastlåst med gott om krafter kvar i rygg på den ledande vinnaren Odd Herakles.
– Silje såg fin ut. Om hon istället slutat sist i mål hade det varit mitt fel. Visst var det spännande på förhand, men samtidigt hade jag känt hemma i träningen att farten fanns där igen, sade Ola Skrugstad.

Blir det Elitkampen på Solvalla?
– Hon har inte så många lopp att välja på, så visst blir det Solvalla. Vi har fina minnen därifrån, svarade Ola, som vann Elitkampen 2015.

Det kommer dock att finnas motstånd i år. Så sent som i lördags på Vermo imponerade fjolårets finske Elitkampsvinnare Polara stort från dödens. Sverige har Månprinsen A.M. och Norge även Odd Herakles, Kleppe Slauren och Lome Brage. Det kan bli ett riktigt smaskigt lopp!

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.