Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Six Pack vann i årsdebuten

Foto: Thomas Blomqvist/TR Bild
Six Pack. Foto: Thomas Blomqvist/TR Bild

Först Six Pack – sedan Muscle M Up. Åke Svanstedt segrade i båda försöken av Graduate Series på Meadowlands på lördagen.

Publicerad:

Tanken var att Six Pack (e. Muscle Mass) skulle ställas mot Atlanta i sitt försök, men mästarmötet uteblev då hambovinnaren ströks. Med henne ur leken tog Six Pack en säker seger från ledningen före Fiftydallarbill som avslutade vasst från vinnarhålet.

Starten var den första för året för Six Pack som vann på 1.10,3 över engelska milen. Hästen ägs av Åke Svanstedt, Knutsson Trotting, Little E, Stall Kalmar FF samt Lars Berg.

Ny seger för nyförvärvet

Ännu fortare gick det för Muscle M Up (e. Muscle Hill) som vann det andra försöket i löpningsserien. Hingsten köptes på auktion i höstas av Knutsson Trotting och tog nu sin tredje raka seger för nye tränaren Åke Svanstedt via 1.09,2. Förstapriset var 25.000 dollar i båda försöken.

Loppen ser du här och här.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.