Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Snackhäst skadad – leasas av Peter G Norman

Foto: Kanal 75
Peter G Norman. Foto: Kanal 75

Hallå där…
…Peter G Norman som fått in en intressant häst i träning i form av snackhästen Sauron Pil.

Publicerad:

– Jo, det stämmer även om han per definition inte är i träning då han är konvalescent just nu på grund av en skada. Jag fick förfrågan om att leasa honom av ägarna och tackade ja till det.
Hur allvarlig skada?
– En mindre gaffelbandsblödning så han tar det lugnt nu och jag vet inte riktigt hur lång tid det tar innan han kan vara tillbaka i träning så att säga.

"Ingen lätt uppgift"

Onekligen en kapabel häst men inte alldeles enkel?
– Nej, det är ingen lätt uppgift det här – han har haft lite problem genom karriären och har varit hos bra tränare. Men jag ger det en chans och så provar vi och hoppas på det bästa, det är ju en häst visat en hel del på tävlingsbanan.
Lycka till!
– Tack.

Sauron Pil (e. Zola Boko) inledde karriären med fem raka segrar och har totalt vunnit i sju av sina 13 starter. Hästen köptes sommaren 2015 av Huselius Invest AB & PRC Spel & Tobak AB och kommer närmast från Peter Untersteiner.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.