Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Startfältet klart till Sundsvall Open Trot

Foto: Lars Jakobsson/TR BILD
Så här såg det ut i fjol när Milligan's School med Ulf Eriksson tog hem Sundsvall Open Trot på 1.10,1a/2140 meter. Foto: Lars Jakobsson/TR BILD

Startfältet till Sundsvall Open Trot är spikat och i lördagens storlopp på Bergsåker återfinns kanoner som Ringostarr Treb, Uza Josselyn och Makethemark. 

Publicerad:

Sommarens sista storlopp för den äldre eliten står för dörren och det är en formstark skara som gör upp om en miljon kronor i förstapris.

21 hästar anmäldes till racet och det fanns plats för tio startande. Nadal Brolines 5460 startpoäng räckte inte till, men Björn Goops nioåring tilldelades i stället ett wild card på Antonio Tabacs bekostnad. 

I startfältet finns flera vinnare från storloppen den senaste tiden. Ringostarr Treb kommer med en färsk Hugo Åbergs-seger, Uza Josselyn blev EM-drottning på Solvalla senast och Makethemark vann St Michel Ajo näst senast. Milligan's School är tillbaka för att försvara sin titel i Sundsvall Open Trot och fjolårstvåan Sorbet finns också med i loppet. Vidare startar Sweden Cup-segraren Queer Fish, Jubileumspokals-tvåan Milliondollarrhyme, formstarke Cyber Lane och från Finland kommer Tapio Mäki-Tulakos med norskfödde Chief Orlando.

Nu är startspåren lottade och den kompletta startlistan ser ut enligt följande:

Sundsvall Open Trot, 2140 meter auto, 1 miljon kronor i förstapris, lopp 11 (V75-7) lördag på Bergsåker:
(häst-kusk-tränare)
1. Ringostarr Treb – Wilhelm Paal (Jerry Riordan)
2. Sorbet – Örjan Kihlström (Daniel Redén)
3. Queer Fish – Oskar J Andersson (Magnus Träff)
4. Milligan's School – Ulf Eriksson (Stefan Melander)
5. Chief Orlando – Carl Johan Jepson (Tapio Mäki-Tulokas)
6. Makethemark – Ulf Ohlsson (Petri Salmela)
7. Nadal Broline – Björn Goop
8. Uza Josselyn - Erik Adielsson (René Aebischer)
9. Milliondollarrhyme – Fredrik B Larsson
10. Cyber Lane – Johan Untersteiner

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.