Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Stefan har flera V4-chanser

Foto: HANOLD/ALN
Robin Hood Bi är bästa chansen från stall Stefan P Pettersson. Foto: HANOLD/ALN

Hemmatränaren Stefan P Pettersson har tre starter inom V4 på Mantorp. Mest förtroende hos spelarna på förhand har Robin Hood Bi i V4-2.

Publicerad:

Robin Hood Bi i V4-2 är ruggigt kvick men har ett uselt utgångsläge.
- Han har varit jättebra i årets två starter och det finns ingenting som tyder på något annat här. Vi tror på en bra prestation igen. Hästen går både i ledningen och bakifrån men det får inte häxa allt för mycket för det finns några bra till med i loppet. Han är en som ska räknas och det är in bästa chans för dagen om allt är normalt, säger tränaren Stefan P Pettersson.

Baby Boo i V4-4 har två runga resor i benen.
- Hon har fått två riktigt elaka lopp i dödens och kommer att köras försiktigt idag.

Diamanti Bob i V4-4 trivs bäst i ledningen.
- Hästen har absolut toppform men trivs bäst i ledningen. Hon kommer att göra ett bra lopp här men hur långt det räcker är svårt att säga. Skulle hon komma loss på upploppet har hon en fin truddelutt till slut.

Stefan P Pettersson aviserar inga ändringar på sina hästar vilket betyder att Robin Hood Bi och Diamanti Bob går barfora runt om medan Baby Boo går barfota fram.

- Mattias Holmgren

ANNONS

Ämnen i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.