Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Svensk vinnare i Caen

Det blev svensk vinst i Caen i Frankrike under onsdagen då Ask For You, som ägs av stall Courant, segrade i Prix de Romigny (€33.000).

Publicerad:

Det handlade om ett femåringslopp för ston som kördes i högervarv och Ask For You (e. Love You – Intrigue) kördes till ledningen av Pierre Vecruysse från spår fyra bakom startbilen.
Enda problemet var när Vercruysse ryckte huvan mitt på upploppet och Ask For You bröt ut ett par spår, men sedan sprang hon undan till en lätt seger med några längder. Segertiden blev 1.12,8a/2.220 meter vilket är nytt rekord för det femåriga stoet. Förstapriset var 14.850 euro.
Det här var Ask For Yous sjätte seger på fransk mark och totalt har hon tjänat 98.800 euro. Tränare är Marcus Lindgren och hästen står uppstallad hos Åke Kristoffersson i Frankrike.
 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.