Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Svenska segrar på Yonkers

Foto: TONY RYTTAR/TR BILD
Anette Lorentzon tog en dubbel på söndagen. Foto: TONY RYTTAR/TR BILD

Det tävlades på åtta amerikanska banor på söndagen och på Yonkers blev det svenska framgångar. Både Anette Lorentzon och Jenny Melander fick fira, den förstnämnda dessutom två gånger om.

Publicerad:

Lorentzons första vinnare var Lion Safari Ås (e. Lionhunter) som vann från ledningen med Jason Bartlett i sulkyn. Segertiden skrevs till 1.14,3a/2.011 meter och förstapriset uppgick till 10.600 dollar.

Treårige Lion Safari Ås ägs av ACL Stuteri och Anette Lorentzon och samma ägarkonstellation har jämnårige Chapter and Ruth (e. Chapter Seven) som också han lotsades till seger av Jason Bartlett. En seger som var värd 6.500 dollar och som togs på tiden 1.14,5a/1.609 meter.

Jenny Melander hade en häst till start under tävlingsdagen och det slutade på bästa tänkbara sätt för Meadowbranch Ricky (e. Muscle Massive). Scott Zeron satt i sulkyn när treåringen travade hem 13.000 dollar på tiden 1.14,0a/2.011 meter. Hästen ägs av Hans Enggren.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.