Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Svenskdubbel i Marseille

Foto: LARS JAKOBSSON/KANAL 75
Foto: LARS JAKOBSSON/KANAL 75

Två svenska hästar gjorde upp i Prix de L'isle Sur Sorgue i Marseille. Segern gick till Robert Bergh-tränade Bandit Hornline som ledde hela vägen.

Publicerad:

Bandit Hornline (e. San Pellegrino) var spelad till klar favorit och gjorde inte favoritspelarna besvikna. Dominik Locqueneux sände omgående till ledningen och från den positionen kom ingen konkurrent ens i närheten. Segern var Bandit Hornlines andra på fransk mark det här året och segerchecken uppgick till €9.900.

Det blev svenskt även på andraplats. By Air (e. From Above) fick ett perfekt lopp i tredje invändigt av sin kusk Laurent Lamaziere som attackerade i den sista kurvan. Ekipaget kunde dock aldrig utmana Bandit Hornline om segern men plockade hem andrapriset med god marginal och By Air tjänade €5.500.

Med i loppet var också Rite On Win (e. Rite On Line) men hingsten galopperade redan i den första kurvan och blev diskvalificerad.

Segertiden för Bandit Hornline skrevs till 1.14,0a/2.300 meter.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.