Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Tränare sparkad i huvudet

På söndageftermiddagen inträffade en olycka på Årjängtravet. Åmåltränaren Kjell Magnusson sparkades i ansiktet av en häst och fick föras till sjukhus med ambulans.

Publicerad:

Det var innan travtävlingarna startade på Årjängstravet som olyckan skedde på stallbacken. Då Åmåltränaren Kjell Magnusson skulle få ut en häst ur transporten började hästen slå bakut och träffade Magnusson på hakan. Ambulans tillkallades och han var vid medvetande när ambulansen åkte till sjukhuset.
– Jag pratade med honom innan han åkte iväg och det verkar enligt omständigheterna ha gått bra, men man vet aldrig utgången av det här för det är enorma krafter när en häst sparkar. Det jag har hört efter det är att han väntade på att bli röntgad, sade travbanechef Roger Moström vid 18-tiden i söndags.

Kenth Pettersson

ANNONS

Ämnen i artikeln


Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.