Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Tre segrar för Lorentzon

Foto: MIA TÖRNBERG/TR BILD
Anette Lorentzon tog en trippel under söndagen. Foto: MIA TÖRNBERG/TR BILD

Anette Lorentzon tog en trippel under söndagens tävlingar i USA. Andy Ray och Guardian Angel Ås vann på Yonkers och i Wilkes-Barre blev det seger för Boffin.

Publicerad:

För Guardian Angel Ås (e. Archangel) var söndagens triumf den femte på sex starter under året. Fyraåringen kom upp på ledande Mostinteringmans utsida i ingången till sista sväng och på upploppet lämnade Anette Lorentzons häst konkurrenterna långt bakom sig via 1.10,7a/1.609 meter. Guardian Angel Ås ägs av ACL Stuteri och Kjell Johansson och dessa kunde räkna hem en segercheck på 22.000 dollar. I sulkyn satt Jason Bartlett.

Samme kusk var lyckosam med en annan av Anette Lorentzons hästar i tävlingsdagens första lopp. Andy Ray (e. Crazed) vann från dödens på tiden 1.12,5 över full väg och för det belönades sexåringen med 14.800 dollar.

Boffin vann i Wilkes-Barre

Senare på söndagen blev det seger för Lorentzon på Pocono Downs. Detta genom Boffin (e. Donato Hanover) som spurtade till seger från ledarryggen på tiden 1.10,3. Boffin ägs av ACL Stuteri och Kjell Johansson och förstapriset uppgick till 11.250 dollar. Segern var åttaårige Boffins fjärde för året.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.