Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Urlo dei Venti till Nurmos

Foto: Thomas Blomqvist/TR Bild
Urlo dei Venti på Vincennes i fjol. Foto: Thomas Blomqvist/TR Bild

I våras florerade rykten om att Timo Nurmos skulle bli ny tränare för den italienske stjärnan Urlo dei Venti. Nu ser flytten ut att bli verklighet.

Publicerad:

Journalisten Claude Piersanti twittrade på onsdagen om att Urlo dei Venti är på konvalescens i Normandie och att sexåringen därefter ska till Timo Nurmos stall. Dagen därpå bekräftade Solvallatränaren uppgifterna för Sulkysport.
– Jag har fått en förfrågan och vi väntar att han ska komma nästa vecka, säger Nurmos till Sulkysport.

Det är inte första gången som Nurmos kopplas samman med fjolårets vinnare av Gran Premio Lotteria. I maj rapporterade Ravinetti om att Urlo dei Venti skulle lämna Gennaro Casillo för att i stället gå i träning i Sverige.
– Självklart vore han ett intressant tillskott, men jag har ännu inte sett till honom i stallet, sade Nurmos till Travronden då.

Urlo dei Venti, som ägs av Stefano Simonelli, har sprungit in nästan en miljon euro. Han gjorde sin senaste start i maj, då han var femma i årets final av Gran Premio Lotteria.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.