Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Vad gör Gentlemannadagen så speciell?

Foto: ANDERS NILSSON
Joon Berggren. Foto: ANDERS NILSSON

Gentlemannadagen lockade över 15.000 åskådare till Jägerso. Travronden pratade med några som var på plats.

Publicerad:

Vad gör den här dagen så speciell?


Namn: Mats Larsson 
Ålder: 38 år
Yrke: Byggvaruhandel
Bostadsort: Ystad 
– Det är faktiskt första gången vi är här och detta var verkligen en positiv upplevelse. Det är kanske inte för travets skull vi åkte hit utan mer för alla aktiviteter som arangeras för barnen. Men visst ska det även bli spännande att följa tävlingarna på banan!

Namn: Rickard Harletun 
Ålder: 47
Yrke: Boendestödjare 
Bostadsort: Trelleborg 
– Det är sedan många år en tradition att åka till Gentlemannadagen. Ett evenemang som riktar sig till hela familjen och jag gillar helhetskonceptet. All heder till Jägersro som lyckas så bra med detta!

Namn: Anette Ekblad 
Ålder: 56
Yrke: Undersköterska 
Bostadsort: Svedala 
– I första hand handlar det om att mina barnbarn ska få roa sig. Det finns en hel del aktiviteter och när vädret dessutom är på topp så blir det en kanondag på alla sätt!

Namn: Susanne Andersson (med familj)
Ålder: 32
Yrke: Montör 
Bostadsort: Löberöd 
– Vi kommer i första hand hit för att barnen ska få se och lyssna till Mojje, men det verkar finnas en hel del annat som vi kan roa oss med!

Namn: Joon Berggren
Ålder: 35
Yrke: Egen företagare 
Bostadsort: Trelleborg 
– Det är det trevliga evenemanget som gör festen och verkligen en höjdpunkt under året på Jägersro. Sen vet jag inte hur det går till, men känslan är att man alltid har tur med vädret, vilket gör detta till publikfester år efter år!

ANDERS NILSSON

ANNONS

Ämnen i artikeln


Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.