Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Vecchione – trots dödens

Foto: MARIA HOLMÉN
Foto: MARIA HOLMÉN

Gran Premio Encat avgjordes på banan i Milano under söndagseftermiddagen. Segern gick till Ganymede-sonen Tano Fohle SM efter en stark insats.

Publicerad:

Tillsammans med Roberto Vecchione inledde Tano Fohle SM från bakspår, men man kom fint igenom från start och hamnade i andra utvändigt. Det var däremot en position man inte var nöjda med, utan på första bortre långsidan avancerade man till dödens. In mot upploppet kopplade man grepp om ledande Sharon Gar (e. Varenne), vilken också var favorit i loppet. 
Roberto Vecchione kunde sitta ganska still i sulkyn och kunde sträcka högernäven i skyn i god tid före mål. Tvåa slutade Showmar (e. S.J.’s Photo) för Andrèa Guzzinati och trea blev Sharon Gar.
Det var den 16:e segern i karriären för Tano Fohle SM. Söndagens triumf är den hittills största för tränare Gennaro Casillos travare.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.