Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"Vi har olika uppfattning"

Foto: Tommy Andersson/ALN
Fort Knox vid en av karriärens segrar på Solvalla. Foto: Tommy Andersson/ALN

Fort Knox är obesegrad efter tre starter hos Svante Båth, men nu väljer Bro Byggnads AB att flytta sina fyra hästar från Solvallatränaren – med omedelbar verkan.

Publicerad:

Sulkysport var först med nyheten att Bro Byggnads AB väljer att flytta sina fyra hästar från Svante Båth, däribland det obesegrade löftet Fort Knox (e. Muscle Hill) som inlett med tre raka segrar och sprungit in 120.000 kronor.
– Vi har olika uppfattningar om matchningen av Fort Knox och då vi inte kunde komma överens togs det gemensamma beslutet att alla fyra hästar skulle flyttas snarast möjligt, säger Rolf Andersson, som står bakom ägarpseudonymen Bro Byggnads AB, till Travronden.

De övriga hästarna som flyttas är Grand Canyon Sisu (e. Muscle Hill), Harvard Student (e. Muscle Hill) och Flat Broke (e. Ready Cash). Alla hästarna kommer framöver att tränas av Pasi Aikio.
– Jag har alltid sagt att det är ägaren som bestämmer vem som ska träna hästarna och nu har Bro Byggnads AB valt en annan tränare för den här kvartetten, säger Svante Båth till Sulkysport.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.