Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Ceylan Dairpet på nytt

2018 har varit ett fint år för Ceylan Dairpet. Under onsdagen kom valackens tredje seger för året när han tillsammans med Tony Le Beller tog hem en etapp i Grand National du Trot.

Publicerad:

Det blev seger för den sexårige valacken Ceylan Dairpet (e. Ouragan de Celland) och Tony Le Beller i onsdagens etapp av Grand National du Trot (€90.000) som avgjordes i Normandie. Det blev ett rörigt lopp där nio av 17 hästar diskvalificerades, bland annat diskades Anders Lindqvists Anette du Mirel efter en tids överläggning av domarna efter målgång. Anette du Mirel inkom i mål på en fjärdeplats.

Caylan Dairpets hade klart grepp om händelserna in på upploppet och utökade försprånget till övriga fältet den sista biten. 

Segern, som var värd 40.500 euro, togs på segertiden 1.13,7/2800 meter. Andraplatsen gick till Ble du Gers och Jean Michel Bazire medan Abydos du Vivier och Francois Lagadeuc slutade trea.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.