Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Feeling Cash överlägsen

Foto: Mia Törnberg
Philippe Allaire. Foto: Mia Törnberg

Det var spel mot ett mål i Grupp II-loppet Prix Louis Tillaye. Från ledningen var Philippe Allaires treåring Feeling Cash nivån starkare än konkurrenterna.

Publicerad:

Philippe Allaires topptreåring Feeling Cash (e. Ready Cash) gjorde processen kort med sina konkurrenter i montéloppet Prix Louis Tillaye (€120.000). Yoann Lebourgeois red till ledningen i utgången av första sväng och den positionen behöll man sedan hela vägen in i mål.

Feeling Cash öppnade första 1200 meterna efter 1.13,9 och första 1700 meterna efter 1.14,4. Över upploppet lämnade Feeling Cash konkurrenterna med ett flertal längder och kom i mål på 1.14,5/2700 meter.

Det här var andra segern för året för Feeling Cash. Han vann även Grupp II-loppet Prix Maurice de Gheest för sulky i mitten av januari. Feeling Cash har varit ute mot hårt motstånd hela året och har bland annat två andraplatser i Grupp I-löpningarna, tillika montéloppen, Prix des Elites och Prix d'Essai.

Måndagens seger togs närmast före Flore de Janeiro tränad av Franck Blandin och med Anthony Barrier i sadeln. Tredjepriset gick till Ferreteria och Matthieu Abrivard. Stoet tränas av Yves Boireau.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.