Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Melander i topp

Foto: Jeannie Karlsson/TR BILD
Marcus Melanders framgångar i USA kommer slag i slag. Foto: Jeannie Karlsson/TR BILD

Marcus Melanders framgångar fortsätter på amerikansk mark och under tisdagen blev det vinst i ett försökslopp i Pennsylvania Sire Stakes på The Meadows.

Publicerad:

Det var Mike Wilder som satt i segersulkyn bakom tvåårige Demon Onthe Hill (e. Muscle Hill-Sabrina Hall), som efter en fin smygresa inte hade några problem att avgöra till slut med drygt två längder på 1.12,7a/1609 meter. Det här var hästens första seger i andra försöket. Han ropades in på auktion i USA förra året av Reijo Liljendahl men ägs nu av Vicky Trotting Inc. Förstapriset var cirka 23.000 dollar.

Snabbaste försöksvinnaren var Julie Miller-tränade Prospect Hill (e. Muscle Hill-Louise Kemp), som för Andy Miller spårade hela vägen på 1.12,5a/1609 meter. Samma segerrecept använde sig Charlie Norris med i ett annat av försöken bakom egentränade Mass Fortune K (e. Muscle Massive-Ice Fortune K), som vann på 1.12,7a/1609 meter. Fjärde försöksvinnaren blev Andrew Harris-tränade White Tiger (e. Muscle Massive-Just Not Into You) för Anthony Macdonald, vilken spurtade till knapp vinst på 1.12,7a.

Anette Lorentzon fick en tränarseger på Hooiser Park och även här handlade det om en tvååring. Strip It Down Ås (e. Archangel-High Musclemass) var trots en resa långt ner i kön överlägsen i spurten på 1.13,5a/1609 meter. Det var Elliott Deaton som körde det tvååriga stoet och förstapriset var 3.750 dollar.

Christian Lind satt bakom Celebrity Eventsy (Manofmanymissions - Little Ms Queenie) på Scioto Downs. Den Staffan Lind-tränade femåringen spurtade till vinst med en knapp längd på 1.11,8a/1609 meter. Förstapriset var 4.000 dollar.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.