Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Ny milstolpe för Dube

Foto: Thomas Blomqvist/TR Bild
Daniel Dube tog sin 9000:e seger natten till söndagen. Foto: Thomas Blomqvist/TR Bild

Daniel Dube hade all anledning att fira på Yonkers Raceway. När Western Ace skar mållinjen som etta noterades Dube för sin 9000:e kuskseger.

Publicerad:

Quebec-födde Daniel Dube nådde en ny milstolpe under natten till söndagen. Då tog han nämligen sin 9000:e seger som kusk. Detta efter att ha lotsat sexårige Western Ace till seger i ett lopp på Yonkers Raceway.
– Hästen var redo för den här uppgiften. Jag tyckte att han presterade bra och över upploppet var jag aldrig orolig. Jag är självklart glad över att ha nått 9000 segrar. Efter flytten från Kanada trodde jag inte att det skulle gå så pass bra som det har gjort, säger Daniel Dube till ustrotting.com.

Daniel Dube fyller 50 år i juni och har kört in över 119 miljoner dollar under karriären. Han tog sin 8000:e seger i februari 2015.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.