Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Så värmer Jos upp...

Foto: MICKE GUSTAFSSON, TRAVRONDEN
Jos Verbeeck kan ta hem Harper Hanovers lopp i år också. Foto: MICKE GUSTAFSSON, TRAVRONDEN

Mallorca och 16 grader varmt låter rätt bra just nu. Jos Verbeeck laddar upp i skymundan...

Publicerad:

Någon som saknar Jos Verbeeck? Jo, han har nog fortfarande en hel del fans efter sina fantastiska framgångar i bland annat Elitloppet och Prix d'Amérique. Jos är som bekant bannlyst från att köra i Frankrike och får då istället söka sig till andra jaktmarker under vinterhalvåret. Så i kväll är det lopp på Son Pardo-banan på Mallorca som gäller - sju uppsittningar i lopp med runt 5.000 euro i samlade prissummor. Hemma i Belgien kör han också flitigt och försöker att hålla formen till sommarens större uppgifter.

Förra året stod Jos över Elitloppshelgen, men 2016 tog han bland annat en bejublad vinst med högaktuelle Bird Parker i Harper Hanovers lopp. Kan det bli repris i år - då förstapriset är hela 900.000 kronor? Annars kanske han är ännu mer aktuell som kusk i Harpers bakom Jean Michel Bazires Ble du Gers. Jos brukar inte vara främmande för att dyka upp under de största nordiska travhelgerna och har ju till och med kört lopp i Boden (Björnkampen). Men just nu alltså - Mallorca!

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.