Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Tar han fjärde raka?

Foto: MATILDA ÖHRMAN, TRAVRONDEN
Mindyourvalue W.F. jagar sin fjärde raka seger på Vincennes. Foto: MATILDA ÖHRMAN, TRAVRONDEN

På söndag jagar han sin fjärde raka seger på Vincennes.

Publicerad:

Det är förstås Robert Berghs nyblivna femåring Mindyourvalue W.F. (e. Hövding Lavec) som kan uppvisa den imponerande sviten. De två snabba vinsterna i slutet av november följdes den 13 januari upp med en ny montéseger i Prix de Mauquenchy på nya rekordet 1.12,7/2175 meter.

På söndag är det dags igen. Robert Bergh har anmält sin springare till montéloppet Prix Indienne (grupp III) på Vincennes med en samlad prissumma på 95.000 euro. Loppet är öppet för fem-och sexåriga hästar som tjänat högst 290.000 euro. Mindyourvalue W.F. har just nu 222.439 euro på sitt konto, varav 1,1 miljoner svenska kronor är intjänade tack vare de tre segrarna hittills på fransk mark. Även Zahara Goj är en av de preliminäranmälda till Prix Indienne. Den definitiva startlistan blir klar på fredag.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.