Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Tre svenska segrar

Foto: Micke Gustafsson
Åke Svanstedt ordnade en tränardubbel i Chester. Foto: Micke Gustafsson

Åke Svanstedt ordnade en dubbelseger som tränare och även Anette Lorentzon fick med sig en vinst från Harrah's Philadelphia i Chester under onsdagen.

Publicerad:

Två treåriga ston blev Svanstedt lycka den här dagen. Leet Hanover (e. Cantab Hall-Lives Like A Queen) spårade hela vägen för Pat Berry på 1.11,5a/1609 meter. Förstapriset var 8.000 dollar och det här var årets tredje seger.

Aight Hanover (e. Donato Hanover-Are You Ready) ordnade en knapp spurtvinst för George Napoletano Jr på 1.13,2a/1609 meter. Detta efter att tidigt ha släppt ifrån sig ledningen. Här var förstapriset 7.000 dollar och det handlade om fjärde årssegern.

Anette Lorentzon fick en tränarseger genom tvååriga stoet Orbital Ås (e. Conway Hall-Oblige Ås), som spurtade till till sig 6.500 dollar med drygt två längders marginal för Eric Abbatiello. Segertiden skrevs till 1.14,4a/1609 meter och det här var hästens första seger hittills.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.