Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Trippel för Lorentzon

Foto: Stefan Melander/stalltz.se
Anette Lorentzon kunde glädja sig över en trippelseger på Yonkers Raceway. Foto: Stefan Melander/stalltz.se

Anette Lorentzon hade en fin tisdagskväll på 800-metersbanan Yonkers Raceway, där hon slog till med en trippelseger som tränare.

Publicerad:

Anette inledde med treåriga stoet Southwind Avanti (e. Muscle Hill-Auvergne) i sjätte loppet. För Jason Bartlett drog hon till spets halvvarvet från mål och vann sedan överlägset med tio längders marginal på nya rekordet 1.12,0a/1.609 meter. Det här var andra årssegern i tredje försöket och hon tjänade den här gången 8.500 dollar.

Seger nummer två för kvällen kom i det efterföljande loppet med fyraårige Yankee Glide-stoet Ultimate Shopper. Trots spår åtta bakom vingen blev det en perfekt smygresa i vinnarhålet för Scott Zeron, vilken sedan avgjorde knappt mot Mucles On Fire (e. Muscle Hill). Segern var värd 11.000 dollar och tiden blev 1.12,6a/1.609 meter. Efter två raka andraplatser var det det här första årssegern.

Fullträff nummer tre ordnade treårige hingsten Guardian Angel Ås (e. Archangel-Provide Ås). Det här var hästens andra raka på lika många årsstarter. Jason Bartlett satt med som femma/fyra, men spurten sista 400 bet bra. Guardian Angel Ås segrade med nos på 1.13,2a/1.609 meter och segerchecken var på 11.000 dollar. Sista 400 avverkades på 1.10,1.

Sammanlagt är nu Anette uppe i 43 tränarvinster och drygt 510.000 dollar i inkörda pengar hittills under 2017.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.