Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"Valle" fortsätter briljera

Foto: Thomas Blomqvist
Mindyourvalue W.F. vann på nytt på Vincennes. Foto: Thomas Blomqvist

Robert Berghs Mindyourvalue W.F. fortsätter att överyga på Vincennes. Under fredagen kom hästens sjunde seger på Parisbanan.

Publicerad:

Eric Raffin fick chansen på nytt tillsammans med Robert Bergh-tränade Mindyourvalue W.F. (e. Hövding Lavec) och ekipaget kontrollerade händelserna hela vägen i Grupp III-loppet, tillika montéloppet, Prix Sans Dire Oui (€105.000).

Genom sista sväng var det två ekipage som gjorde upp om segern. Vinnaren utmanades av Clegs des Champs och David Thomain, men den senare kom aldrig närmare än en halv längd bakom.

Segertiden för Mindyourvalue W.F. skrevs till 1.14,0/2850 meter och förstapriset var 47.250 euro. På valackens nio starter i Frankrike, som slutat med sju segrar, har han totalt sprungit in 294.750 euro.
– Jag har ju sett hästen tidigare och det är en fantastiskt bra montehäst. Det var en speciell upplevelse att sitta upp på honom. Han hade ett enormt långt och vägvinnande steg och det kändes som att jag aldrig behövde rida för fullt någon gång, säger Eric Raffin.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.