Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Ajlexes Abraxas vann – fick 30 000 kronor

Anders Jonssons Ajlexes Abraxas (e. Maharajah) vann tillsammans med Jenny A Björk i sulkyn.

Publicerad:

Valacken vann på tiden 1.16,6a/2640 meter i det femte loppet på Rommes travbana på fredagen. Det blev seger med ett huvud för Ajlexes Abraxas som är uppfödd och ägs av Jonsson Anders, m fl. Förstapriset i loppet, som kördes på lätt bana, var värt 30 000 kronor.

Den femåriga valacken hade inför dagens lopp bara vunnit ett lopp på 21 starter. Anders Jonssons häst har fram till nu vunnit 235 800 kronor (med segerprocent på 9 och platsprocent på 45).

Övriga hästar som fick prispengar i loppet var Anastacia Broline (tvåa), Alabama Slammer (trea), Viggo La Ma (fyra), Plura (femma) och Banana Joe (sexa).