Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Andraplats för G.R.J.’s Wolverine

Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD
Jörgen S Eriksson tränar G.R.J.'s Wolverine som var tvåa på Enghien på onsdagen. Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD

Jörgen S Eriksson plockade ut sin montéspecialist i Prix de la Place du Trocadero på Enghien på onsdagen. Där blev det ett andrapris bakom Homer de Fromentel.

Publicerad:

Åt segrande Homer de Fromentel (e. Vanishing Point) med Alexandre Abrivard i sadeln fanns inte mycket att göra åt. Den sexårige valacken, som tränas av Damien Lecroq, inledde i vida spår för att sedan landa först utvändigt med 1300 meter kvar av Prix de la Place du Trocadero (€59.000) på Enghien. Väl därifrån segrade hästen säkert på 1.12,3/2250 meter.

Jonathan Carre satt i sadeln på Jörgen S Erikssons häst som var på jakt efter åttonde raka segern, samt den elfte raka i monté. Faktum är att G.R.J.’s Wolverine var obesegrad i disciplinen fram till denna onsdag.

Den här gången fick G.R.J.’s Wolverine nöja sig med andrapriset. Efter ett lopp inledningsvis på innerspår flyttade Carre ut hästen i andra ytter och i rygg på segrande Homer de Fromentel 1300 meter från mål. G.R.J.’s Wolverine stod för en stark avslutning men kunde inte utmana vinnaren.

Homer de Fromentel belönades med 26.550 euro för segern medan G.R.J.’s Wolverine fick 14.750 euro för andrapriset.

ANNONS

Ämnen i artikeln