Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Best Time Ever vann tillsammans med Rikard N Skoglund – sprängde 100 000-vallen

Robert Berghs Best Time Ever (e. Googoo Gaagaa) vann tillsammans med kusken Rikard N Skoglund.

Publicerad:

Hingsten vann på tiden 1.15,1a/2140 meter i det sjätte loppet på Hagmyrens travbana på söndagen. Marginalen till andra häst i mål blev en nos för Best Time Ever ägd av Robert Bergh Travstall AB, m fl, och uppfödd av Lindström Robert, Boden. Förstapriset i loppet, som genomfördes på lätt bana, var värt 40 000 kronor.

Den treåriga hingsten hade före dagens lopp bara vunnit ett lopp på sex starter och har med dagens seger kört in 128 500 kronor (med segerprocent på 29 och platsprocent på 57).

Den favoritspelade hästen hos ATG, Xanthis Harvey med Örjan Kihlström, slutade tvåa.

Övriga hästar som fick prispengar i loppet var Xanthis Harvey (tvåa), Global Delivery (trea), Megan Di Quattro (fyra), My Love M.L. (femma) och Quantity Of Time (sexa).

Plura, med Mikael H Björklund i sulkyn, galopperade under loppet.

ANNONS

Startlista

Hagmyren , Lopp 6

Svensk Travsports Unghästserie - Norrlands Elitserie försök - Treåringslopp • 2140 m • Autostart
Förstapris: 40 000 kr
Svensk Travsports Unghästserie - Norrlands Elitserie försök - Treåringslopp 3-åriga svenska högst 300.000 kr. Körsvenskrav kat. 2. Körsvenner födda 040703 eller tidigare. 2140 m. Autostart. 12 startande. Pris: 40.000-20.000-15.000-10.500-7.000-5.500-5.000-5.000 kr (8 priser). Lägst 1.500 kr till alla tävlande. Finalen i Norrlands Elitserie körs på Bergsåker 21 juli med 200.000 kr i förstapris. Serien omfattar nio försökslopp. De tolv poängrikaste hästarna är kvalificerade för final därefter 13:e osv. Vid lika poängantal avgör aktuella startpoäng. Häst måste ha deltagit i ett försök för att vara startberättigad i finalen. Poäng till prisplacerade hästar i försöken utdelas enligt skalan: 30-12-8-6-4-3-2-1. Se www.norrlandselitserie.se för mer information.