Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Brown Sugar Frost tog solklar seger – sprängde 100 000-vallen

Foto: TR BILD
Foto: TR BILD

Brown Sugar Frost (e. The Bank) tog hem segern tillsammans med sin tränare Roger Pettersson.

Publicerad:

Valacken defilerade hem segern på tiden 1.15,7/1640 meter i det andra loppet på Mantorps travbana på torsdagen. Det blev seger med 6 längder för Brown Sugar Frost som ägs av Håkansson Jörgen & Pettersson Roger, och är uppfödd av Stall Lembke HB, Norsholm. Förstapriset i loppet, som genomfördes på lätt bana, var värt 25 000 kronor.

Den femåriga valacken hade inför dagens lopp bara vunnit ett lopp på 14 starter och har med dagens seger kört ihop en prissumma på 105 000 kronor (med segerprocent på 13 och platsprocent på 47).

Den favoritspelade hästen hos ATG, Crono Delleselve med Victor Rosleff, galopperade och slutade åtta.

Övriga hästar som fick prispengar i loppet var Acacia (tvåa), Stepping SpaceGirl (trea), Cookie Girl (fyra), Baron Muscles (femma) och Mary Lou L.A. (sexa).

Baron Muscles, som kördes av Mikael J Andersson, Crono Delleselve, med Victor Rosleff i sulkyn, On Light Jäger, för Tobias J Gustafsson, och Denver Brick, för Bo Stefan Rodin, galopperade under loppet och Ekens Mr Frappen med Magnus Jakobsson i sulkyn och Ragazzo Unico för Henriette Larsen blev diskvalificerade för galopp.

ANNONS


Taggar i artikeln